Containertarieven blijven mager, meningen verdeeld over ‘prijzenoorlog’

Glazen bol

De tarieven in de containerlijnvaart blijven al enkele weken rond hetzelfde lage niveau schommelen. Kenners die een blik in de glazen bol durven te werpen, zijn het er niet over eens of de prijzen de komende maanden omhoog gaan kruipen of juist verder ineen zullen storten door een nieuwe ‘prijzenoorlog’.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containertarieven blijven mager, meningen verdeeld over ‘prijzenoorlog’ | NT

Containertarieven blijven mager, meningen verdeeld over ‘prijzenoorlog’

Glazen bol

De tarieven in de containerlijnvaart blijven al enkele weken rond hetzelfde lage niveau schommelen. Kenners die een blik in de glazen bol durven te werpen, zijn het er niet over eens of de prijzen de komende maanden omhoog gaan kruipen of juist verder ineen zullen storten door een nieuwe ‘prijzenoorlog’.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu