OOCL: ‘Klagende verlader had zelf zijn logistiek niet op orde’

ruzie

De Chinese containerrederij OOCL heeft hard uitgehaald naar een van zijn Amerikaanse klanten, Bed Bath & Beyond (BBB), een in surseance verkerende woonwinkelketen die begin deze maand een klacht tegen de rederij indiende bij de Amerikaanse toezichthouder Federal Maritime Commission (FMC).

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OOCL: ‘Klagende verlader had zelf zijn logistiek niet op orde’ | NT

OOCL: ‘Klagende verlader had zelf zijn logistiek niet op orde’

ruzie

De Chinese containerrederij OOCL heeft hard uitgehaald naar een van zijn Amerikaanse klanten, Bed Bath & Beyond (BBB), een in surseance verkerende woonwinkelketen die begin deze maand een klacht tegen de rederij indiende bij de Amerikaanse toezichthouder Federal Maritime Commission (FMC).

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen