Panamakanaal worstelt met wachtrij van inmiddels al 161 schepen

Droogte

De directie van het Panamakanaal heeft een nieuwe tijdelijke maatregel ingevoerd, geldig tot volgende week maandag, om te proberen een enorme rij wachtende schepen sneller weg te werken. Het betreft een tijdelijke wijziging van de boekingsvoorwaarden, waardoor schepen die geen reservering hebben makkelijker in aanmerking komen voor een doortocht door het kanaal.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Panamakanaal worstelt met wachtrij van inmiddels al 161 schepen | NT

Panamakanaal worstelt met wachtrij van inmiddels al 161 schepen

Droogte

De directie van het Panamakanaal heeft een nieuwe tijdelijke maatregel ingevoerd, geldig tot volgende week maandag, om te proberen een enorme rij wachtende schepen sneller weg te werken. Het betreft een tijdelijke wijziging van de boekingsvoorwaarden, waardoor schepen die geen reservering hebben makkelijker in aanmerking komen voor een doortocht door het kanaal.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu