Rederijen vallen in ongenade op de beursvloer

beurswaarde -70%

Na de sterk teruggelopen winstcijfers in de containervaart lopen de rederijen nu ook steeds meer averij op op de beursvloer. Zo leverden de acht grootste beursgenoteerde containerrederijen van de wereld vergeleken met de piek in 2022 tijdens de coronacrisis gemiddeld bijna 70% van de beurswaarde in, blijkt uit een vergelijking met de recente koersen van de bedrijven dit jaar.

Foto: Evergreen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rederijen vallen in ongenade op de beursvloer | NT

Rederijen vallen in ongenade op de beursvloer

beurswaarde -70%

Na de sterk teruggelopen winstcijfers in de containervaart lopen de rederijen nu ook steeds meer averij op op de beursvloer. Zo leverden de acht grootste beursgenoteerde containerrederijen van de wereld vergeleken met de piek in 2022 tijdens de coronacrisis gemiddeld bijna 70% van de beurswaarde in, blijkt uit een vergelijking met de recente koersen van de bedrijven dit jaar.

Foto: Evergreen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu