Exmar trapt op het gaspedaal in eerste halfjaar

Tankervaart

Gastankerrederij Exmar heeft een uitstekend halfjaar achter de rug. Zowel de omzet als de nettowinsten bedragen meer dan het dubbel dan voor dezelfde periode in 2022. Maar het lopende overnamebod van de familie Saverys op de aandelen die nog niet in haar bezit zijn, leidt tot onrust.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Exmar trapt op het gaspedaal in eerste halfjaar | NT

Exmar trapt op het gaspedaal in eerste halfjaar

Tankervaart

Gastankerrederij Exmar heeft een uitstekend halfjaar achter de rug. Zowel de omzet als de nettowinsten bedragen meer dan het dubbel dan voor dezelfde periode in 2022. Maar het lopende overnamebod van de familie Saverys op de aandelen die nog niet in haar bezit zijn, leidt tot onrust.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu