Alweer een hap van 10% uit containertarieven Azië-Europa

1172 dollar per feu

Het containervervoer van Azië naar Noord-Europa is volgens de World Container Index van consultant Drewry deze week opnieuw een flink stuk goedkoper geworden. Net als in voorgaande weken werd er een hap van 10% genomen uit het gemiddelde spottarief op de Shanghai-Rotterdam-route: dat daalde van 1299 naar 1172 dollar per veertigvoets container.

Foto: Denys Yelmanov / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Alweer een hap van 10% uit containertarieven Azië-Europa | NT

Alweer een hap van 10% uit containertarieven Azië-Europa

1172 dollar per feu

Het containervervoer van Azië naar Noord-Europa is volgens de World Container Index van consultant Drewry deze week opnieuw een flink stuk goedkoper geworden. Net als in voorgaande weken werd er een hap van 10% genomen uit het gemiddelde spottarief op de Shanghai-Rotterdam-route: dat daalde van 1299 naar 1172 dollar per veertigvoets container.

Foto: Denys Yelmanov / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu