Loonsverhoging voor kwart miljoen zeevarenden

akkoord bereikt

De internationale vakbond van transportarbeiders, de ITF, heeft met maritieme werkgevers een akkoord bereikt over loonsverhoging voor een kwart miljoen zeevarenden, scheepsbemanningsleden die werkzaam zijn op wereldwijd meer dan tienduizend schepen. De betreffende bemanningsleden krijgen er de komende jaren in totaal minstens 6% loon bij.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Loonsverhoging voor kwart miljoen zeevarenden | NT

Loonsverhoging voor kwart miljoen zeevarenden

akkoord bereikt

De internationale vakbond van transportarbeiders, de ITF, heeft met maritieme werkgevers een akkoord bereikt over loonsverhoging voor een kwart miljoen zeevarenden, scheepsbemanningsleden die werkzaam zijn op wereldwijd meer dan tienduizend schepen. De betreffende bemanningsleden krijgen er de komende jaren in totaal minstens 6% loon bij.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu