Nog vier vermisten na aanvaring vrachtschepen in Duitse Waddenzee

Reddingsactie gaande

Bij een aanvaring tussen het vrachtschip ‘Verity’ en bulkcarrier ‘Polesie’ in de buurt van het Duitse Helgoland is het vrachtschip vanmorgen rond vijf uur gezonken. De bulkcarrier liep geen grote schade op. Een aantal mensen is na de aanvaring vermist. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse om te zoeken naar schipbreukelingen.

Foto: Wikimedia, Seaman PL

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nog vier vermisten na aanvaring vrachtschepen in Duitse Waddenzee | NT

Nog vier vermisten na aanvaring vrachtschepen in Duitse Waddenzee

Reddingsactie gaande

Bij een aanvaring tussen het vrachtschip ‘Verity’ en bulkcarrier ‘Polesie’ in de buurt van het Duitse Helgoland is het vrachtschip vanmorgen rond vijf uur gezonken. De bulkcarrier liep geen grote schade op. Een aantal mensen is na de aanvaring vermist. Diverse hulpdiensten zijn ter plaatse om te zoeken naar schipbreukelingen.

Foto: Wikimedia, Seaman PL

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu