Feest is voorbij, ONE moet 97% van megawinst inleveren

Monsterwinst bijna volledig verdampt

De Japanse containerrederij ONE heeft aan het afgelopen tweede kwartaal nog maar een kruimel overgehouden vergeleken met de recordresultaten van een jaar geleden. Er werd een winst van 187 miljoen dollar in de boeken bijgeschreven, 97% minder dan de 5,5 miljard dollar van dezelfde periode vorig jaar.

Foto: Aerial-motion / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Feest is voorbij, ONE moet 97% van megawinst inleveren | NT

Feest is voorbij, ONE moet 97% van megawinst inleveren

Monsterwinst bijna volledig verdampt

De Japanse containerrederij ONE heeft aan het afgelopen tweede kwartaal nog maar een kruimel overgehouden vergeleken met de recordresultaten van een jaar geleden. Er werd een winst van 187 miljoen dollar in de boeken bijgeschreven, 97% minder dan de 5,5 miljard dollar van dezelfde periode vorig jaar.

Foto: Aerial-motion / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu