Problemen Panamakanaal houden nog wel tijdje aan

Droogte

De problemen met het Panamakanaal houden naar alle waarschijnlijkheid nog wel een tijd aan door droogte. Langer wachten, hogere tarieven en beperking voor schepen met grote diepgang zijn de gevolgen. Alternatieve routes zijn alleen pas op lange termijn een optie of worden niet altijd als reëel beschouwd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Problemen Panamakanaal houden nog wel tijdje aan | NT

Problemen Panamakanaal houden nog wel tijdje aan

Droogte

De problemen met het Panamakanaal houden naar alle waarschijnlijkheid nog wel een tijd aan door droogte. Langer wachten, hogere tarieven en beperking voor schepen met grote diepgang zijn de gevolgen. Alternatieve routes zijn alleen pas op lange termijn een optie of worden niet altijd als reëel beschouwd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding