Hapag-Lloyd opent IT-centrum met 180 mensen in India

derde IT-centrum van Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd heeft in de havenstad Chennai in India het Hapag-Lloyd Technology Center (HLTC) geopend, een nieuwe faciliteit waar een team van in eerste instantie 180 medewerkers, volgens de Duitse containerrederij allemaal IT-professionals, de taak krijgt om ‘innovatieve sofware-oplossingen voor de maritieme sector te ontwikkelen’.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Hapag-Lloyd opent IT-centrum met 180 mensen in India | NT

Hapag-Lloyd opent IT-centrum met 180 mensen in India

derde IT-centrum van Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd heeft in de havenstad Chennai in India het Hapag-Lloyd Technology Center (HLTC) geopend, een nieuwe faciliteit waar een team van in eerste instantie 180 medewerkers, volgens de Duitse containerrederij allemaal IT-professionals, de taak krijgt om ‘innovatieve sofware-oplossingen voor de maritieme sector te ontwikkelen’.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen