Containerdiensten nog minst gehinderd door droogte Panamakanaal, wel Panamatoeslagen

Panama Canal Surcharge

Het containerverkeer heeft tot nu toe in operationeel opzicht weinig last van de capaciteitsreducties door laagwater in het Panamakanaal, stelt online platform Container xChange in een analyse. Toch kunnen verladers de problemen gaan voelen in hun portemonnee: MSC en CMA CGM introduceren Panamatoeslagen. En op de langere termijn kan de situatie in Panama de containermarkt wel degelijk meer gaan raken, aldus Container xChange.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containerdiensten nog minst gehinderd door droogte Panamakanaal, wel Panamatoeslagen | NT

Containerdiensten nog minst gehinderd door droogte Panamakanaal, wel Panamatoeslagen

Panama Canal Surcharge

Het containerverkeer heeft tot nu toe in operationeel opzicht weinig last van de capaciteitsreducties door laagwater in het Panamakanaal, stelt online platform Container xChange in een analyse. Toch kunnen verladers de problemen gaan voelen in hun portemonnee: MSC en CMA CGM introduceren Panamatoeslagen. En op de langere termijn kan de situatie in Panama de containermarkt wel degelijk meer gaan raken, aldus Container xChange.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen