Grote fusie in de bulkvaart: Star Bulk gaat samen met Eagle Bulk

‘all stock merger’

De Griekse bulkrederij Star Bulk Carriers Corp, kortweg Star Bulk, en de Amerikaanse sectorgenoot Eagle Bulk Shipping hebben bekendgemaakt dat ze gaan fuseren. Met de ‘all stock merger’ ontstaat een ‘wereldleider in de droge bulk-scheepvaart’ met een marktwaarde van ruim 2 miljard dollar, aldus de twee ondernemingen.

De 'Stellar Eagle'. Foto: Daniel Wright98 / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Grote fusie in de bulkvaart: Star Bulk gaat samen met Eagle Bulk | NT

Grote fusie in de bulkvaart: Star Bulk gaat samen met Eagle Bulk

‘all stock merger’

De Griekse bulkrederij Star Bulk Carriers Corp, kortweg Star Bulk, en de Amerikaanse sectorgenoot Eagle Bulk Shipping hebben bekendgemaakt dat ze gaan fuseren. Met de ‘all stock merger’ ontstaat een ‘wereldleider in de droge bulk-scheepvaart’ met een marktwaarde van ruim 2 miljard dollar, aldus de twee ondernemingen.

De 'Stellar Eagle'. Foto: Daniel Wright98 / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu