MSC niet schuldig aan zinken inktvisvissersboot

‘MSC Rita’

Containerrederij MSC heeft geen schuld aan een botsing van haar schip ‘MSC Rita’ met een inktvisvissersboot waarbij in oktober 2022 op de Atlantische Oceaan, op zo’n negentig kilometer van de Amerikaanse kust, de vissersboot verloren ging. Dat heeft de Amerikaanse onderzoeksraad NTSB (Nationanal Transportation Safety Board) gevonnist.

De 'MSC Rita'. Foto: MartinLueke / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

MSC niet schuldig aan zinken inktvisvissersboot | NT

MSC niet schuldig aan zinken inktvisvissersboot

‘MSC Rita’

Containerrederij MSC heeft geen schuld aan een botsing van haar schip ‘MSC Rita’ met een inktvisvissersboot waarbij in oktober 2022 op de Atlantische Oceaan, op zo’n negentig kilometer van de Amerikaanse kust, de vissersboot verloren ging. Dat heeft de Amerikaanse onderzoeksraad NTSB (Nationanal Transportation Safety Board) gevonnist.

De 'MSC Rita'. Foto: MartinLueke / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding