Nederlandse investeringen in spoorinfrastructuur dalen licht

Europese middenmoot

Nederland investeerde vorig jaar 143 euro per hoofd van de bevolking in spoorinfrastructuur. Dat is een lichte afname ten opzichte van het jaar ervoor, toen Nederland nog 147 euro per persoon stak in het Nederlandse spoor. In vergelijking met andere Europese landen blijft Nederland qua positie echter ongeveer gelijk.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nederlandse investeringen in spoorinfrastructuur dalen licht | NT

Nederlandse investeringen in spoorinfrastructuur dalen licht

Europese middenmoot

Nederland investeerde vorig jaar 143 euro per hoofd van de bevolking in spoorinfrastructuur. Dat is een lichte afname ten opzichte van het jaar ervoor, toen Nederland nog 147 euro per persoon stak in het Nederlandse spoor. In vergelijking met andere Europese landen blijft Nederland qua positie echter ongeveer gelijk.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu