Duitsland investeert nog eens 12,5 miljard in het spoor

'spoor is ernstig verwaarloosd'

Voor het moderniseren van de spoorinfrastructuur in Duitsland is tot 2027 ten minste 45 miljard euro nodig. Dat geld moet komen vanuit onder meer een extra Maut voor lange vrachtwagens (30 miljard) en een bijdrage van Deutsche Bahn (3 miljard). Nu komt er ook nog eens 12,5 miljard euro bij vanuit het Klimaat- en Transformatiefonds.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitsland investeert nog eens 12,5 miljard in het spoor | NT

Duitsland investeert nog eens 12,5 miljard in het spoor

'spoor is ernstig verwaarloosd'

Voor het moderniseren van de spoorinfrastructuur in Duitsland is tot 2027 ten minste 45 miljard euro nodig. Dat geld moet komen vanuit onder meer een extra Maut voor lange vrachtwagens (30 miljard) en een bijdrage van Deutsche Bahn (3 miljard). Nu komt er ook nog eens 12,5 miljard euro bij vanuit het Klimaat- en Transformatiefonds.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu