Vanaf 2024 weer intensief goederenvervoer per spoor naar haven van Brussel

vernieuwing spoorverbinding

De haven van Brussel wordt vanaf 30 juni 2024 opnieuw sterk via het spoor verbonden met de rest van het Europese spoorwegnet. De Belgische federale regering en de Brusselse gewestregering hebben hierover een akkoord bereikt met de haven van Brussel, Infrabel en terreineigenaar SFPIM Real Estate om de haven en haar containerterminal opnieuw aan te sluiten op het spoorwegnet.

Foto: Haven van Brussel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Vanaf 2024 weer intensief goederenvervoer per spoor naar haven van Brussel | NT

Vanaf 2024 weer intensief goederenvervoer per spoor naar haven van Brussel

vernieuwing spoorverbinding

De haven van Brussel wordt vanaf 30 juni 2024 opnieuw sterk via het spoor verbonden met de rest van het Europese spoorwegnet. De Belgische federale regering en de Brusselse gewestregering hebben hierover een akkoord bereikt met de haven van Brussel, Infrabel en terreineigenaar SFPIM Real Estate om de haven en haar containerterminal opnieuw aan te sluiten op het spoorwegnet.

Foto: Haven van Brussel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu