Waberer’s neemt 400 extra chauffeurs in dienst

Waberer’s, één van de grootste wegvervoerders van Europa, neemt dit jaar nog eens 400 extra chauffeurs in dienst.

Het bedrijf, waar al 4000 chauffeurs werken, is bezig aan een sterke vlootuitbreiding. Er zijn 1300 nieuwe vrachtauto’s met aanhanger aan de vloot toegevoegd.

Die vervangen voor een deel de bestaande ruim 3.200 combinaties die Waberer’s al op de weg had. Daarmee moet de gemiddelde leeftijd van het materieel worden verlaagd. Een ander deel is bedoeld voor uitbreiding van de capaciteit.

De extra chauffeurs die het van oorsprong Hongaarse Waberer’s, actief in Duitsland, Midden- en Oost-Europa en inmiddels ook in de Benelux, aanwerft zullen het ook mogelijk maken de rusttijden van rijdend personeel te verlengen tot boven het wettelijk minimum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Waberer’s neemt 400 extra chauffeurs in dienst | NT

Waberer’s neemt 400 extra chauffeurs in dienst

Waberer’s, één van de grootste wegvervoerders van Europa, neemt dit jaar nog eens 400 extra chauffeurs in dienst.

Het bedrijf, waar al 4000 chauffeurs werken, is bezig aan een sterke vlootuitbreiding. Er zijn 1300 nieuwe vrachtauto’s met aanhanger aan de vloot toegevoegd.

Die vervangen voor een deel de bestaande ruim 3.200 combinaties die Waberer’s al op de weg had. Daarmee moet de gemiddelde leeftijd van het materieel worden verlaagd. Een ander deel is bedoeld voor uitbreiding van de capaciteit.

De extra chauffeurs die het van oorsprong Hongaarse Waberer’s, actief in Duitsland, Midden- en Oost-Europa en inmiddels ook in de Benelux, aanwerft zullen het ook mogelijk maken de rusttijden van rijdend personeel te verlengen tot boven het wettelijk minimum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement