Kijk het webinar ‘Ketensamenwerking bij stadslogistiek’ terug

Replay

Heb je het webinar over ‘Ketensamenwerking bij stadslogistiek’ gemist? Kijk hem dan hier terug. Want in hoeverre valt stadslogistiek efficiënter te maken door samen te werken in de keten? Daarover hield Nieuwsblad Transport in samenwerking met ABN AMRO op donderdag 3 december een webinar.

Sprekers:

  • Suzanne Debrichy – PostNL
  • Susanne Balm – Hogeschool van Amsterdam
  • Bart Banning – ABN AMRO
  • Jan Robbert Albrechts – gemeente Rotterdam
Kijk het webinar ‘Ketensamenwerking bij stadslogistiek’ terug | NT

Kijk het webinar ‘Ketensamenwerking bij stadslogistiek’ terug

Replay

Heb je het webinar over ‘Ketensamenwerking bij stadslogistiek’ gemist? Kijk hem dan hier terug. Want in hoeverre valt stadslogistiek efficiënter te maken door samen te werken in de keten? Daarover hield Nieuwsblad Transport in samenwerking met ABN AMRO op donderdag 3 december een webinar.

Sprekers:

  • Suzanne Debrichy – PostNL
  • Susanne Balm – Hogeschool van Amsterdam
  • Bart Banning – ABN AMRO
  • Jan Robbert Albrechts – gemeente Rotterdam