Transportbedrijf en leidinggevende veroordeeld na dodelijk losongeval

Lossen van maismeel

Een transportbedrijf uit Waalwijk is door de rechter veroordeeld tot een forse geldboete en voorwaardelijke stillegging vanwege schuld aan een dodelijk ongeluk van een chauffeur, die bedolven raakte onder een lading maisvoermeel. Een leidinggevende van het bedrijf krijgt een taakstraf.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Transportbedrijf en leidinggevende veroordeeld na dodelijk losongeval | NT

Transportbedrijf en leidinggevende veroordeeld na dodelijk losongeval

Lossen van maismeel

Een transportbedrijf uit Waalwijk is door de rechter veroordeeld tot een forse geldboete en voorwaardelijke stillegging vanwege schuld aan een dodelijk ongeluk van een chauffeur, die bedolven raakte onder een lading maisvoermeel. Een leidinggevende van het bedrijf krijgt een taakstraf.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu