DAF-moeder laat trucks autonoom rijden tussen Houston en Dallas

Zelfrijdende trucks

De Amerikaanse truckbouwer Paccar, moederbedrijf van DAF, is in de Verenigde Staten een proef gestart met zelfrijdende vrachtwagens. In samenwerking met logistiek- en transportbedrijf FedEx worden autonoom rijdende trucks ingezet op de route tussen Dallas en Houston. De afstand tussen de steden is zo’n 400 kilometer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DAF-moeder laat trucks autonoom rijden tussen Houston en Dallas | NT

DAF-moeder laat trucks autonoom rijden tussen Houston en Dallas

Zelfrijdende trucks

De Amerikaanse truckbouwer Paccar, moederbedrijf van DAF, is in de Verenigde Staten een proef gestart met zelfrijdende vrachtwagens. In samenwerking met logistiek- en transportbedrijf FedEx worden autonoom rijdende trucks ingezet op de route tussen Dallas en Houston. De afstand tussen de steden is zo’n 400 kilometer.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu