Kabinet trekt portemonnee voor aanschaf e-trucks

Subsidie vanaf 1 juni

De Aanschafsubsidieregeling Zero-Emissie Trucks (AanZET) komt er in 2022. Het kabinet mikt op een startdatum van 1 juni, schrijft staatssecretaris Van Weyenberg van Infrastructuur en Waterstaat aan de Tweede Kamer. Bedrijven krijgen daardoor 40% van de meerkosten van een elektrische vrachtwagen vergoed.

laadplein, albert heijn, elektrische truck, opladen
Foto: Albert Heijn

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet trekt portemonnee voor aanschaf e-trucks | NT

Kabinet trekt portemonnee voor aanschaf e-trucks

Subsidie vanaf 1 juni

De Aanschafsubsidieregeling Zero-Emissie Trucks (AanZET) komt er in 2022. Het kabinet mikt op een startdatum van 1 juni, schrijft staatssecretaris Van Weyenberg van Infrastructuur en Waterstaat aan de Tweede Kamer. Bedrijven krijgen daardoor 40% van de meerkosten van een elektrische vrachtwagen vergoed.

laadplein, albert heijn, elektrische truck, opladen
Foto: Albert Heijn

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu