Een op drie truckers in overtreding bij Europese controleactie

Roadpol

Een op de drie truckers voldoet niet aan de eisen voor veiligheid, voertuigdocumenten of rij- en rusttijden. Dat blijkt uit een Europese controleactie in negentien landen. 6% van de chauffeurs bleek te lang achter het stuur te zitten of te knoeien met de tachograaf.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Een op drie truckers in overtreding bij Europese controleactie | NT

Een op drie truckers in overtreding bij Europese controleactie

Roadpol

Een op de drie truckers voldoet niet aan de eisen voor veiligheid, voertuigdocumenten of rij- en rusttijden. Dat blijkt uit een Europese controleactie in negentien landen. 6% van de chauffeurs bleek te lang achter het stuur te zitten of te knoeien met de tachograaf.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu