Televisietips: ‘Why ships crash’ en ‘Meiden die rijden’

Column

In deze krant staat een verhaal van mij over een vrachtschip dat in oktober strandde op een Deense zandbank nadat de kapitein tijdens zijn wachtdienst uren in dromenland had gebivakkeerd. Ik omschrijf de zevenkoppige scheepscrew daar als ‘mannen’, en dat is welbeschouwd een hopeloos ouderwetse, ongeëmancipeerde aanname van me.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Televisietips: ‘Why ships crash’ en ‘Meiden die rijden’ | NT

Televisietips: ‘Why ships crash’ en ‘Meiden die rijden’

Column

In deze krant staat een verhaal van mij over een vrachtschip dat in oktober strandde op een Deense zandbank nadat de kapitein tijdens zijn wachtdienst uren in dromenland had gebivakkeerd. Ik omschrijf de zevenkoppige scheepscrew daar als ‘mannen’, en dat is welbeschouwd een hopeloos ouderwetse, ongeëmancipeerde aanname van me.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu