Zzp-uitspraak kan tot forse claims leiden

RAAD & recht

Al jaren is er in Nederland veel onduidelijkheid over de status van ­zzp’ers. Juridisch is het niet ingewikkeld, maar doordat er fiscaal allerlei grijze afspraken zijn gemaakt, is die onduidelijkheid alleen maar groter geworden. Nieuwkomers als Uber en Deliveroo hebben daar handig gebruik van gemaakt en probeerden te groeien ten koste van traditionele bezorgers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zzp-uitspraak kan tot forse claims leiden | NT

Zzp-uitspraak kan tot forse claims leiden

RAAD & recht

Al jaren is er in Nederland veel onduidelijkheid over de status van ­zzp’ers. Juridisch is het niet ingewikkeld, maar doordat er fiscaal allerlei grijze afspraken zijn gemaakt, is die onduidelijkheid alleen maar groter geworden. Nieuwkomers als Uber en Deliveroo hebben daar handig gebruik van gemaakt en probeerden te groeien ten koste van traditionele bezorgers.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu