Stop met subsidies ‘omwille van de werkgelegenheid’

Commentaar

Waar de afgelopen jaren vooral gesproken werd over het personeelstekort in de zorg en het onderwijs, dreigt het tekort aan vrachtwagenchauffeurs nu steeds nijpender te worden. In Engeland blijven op dit moment zelfs talloze ro/ro-trailers in de havens staan omdat er niemand beschikbaar is om ze op te halen. Het kabinet is aan zet om te voorkomen dat deze taferelen zich ook in Nederland gaan voordoen. Hoewel in demissionair Den Haag van alles wordt besproken én besloten, wordt over het onderwerp arbeidsmarkt op dit moment vooral veel gezwegen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stop met subsidies ‘omwille van de werkgelegenheid’ | NT

Stop met subsidies ‘omwille van de werkgelegenheid’

Commentaar

Waar de afgelopen jaren vooral gesproken werd over het personeelstekort in de zorg en het onderwijs, dreigt het tekort aan vrachtwagenchauffeurs nu steeds nijpender te worden. In Engeland blijven op dit moment zelfs talloze ro/ro-trailers in de havens staan omdat er niemand beschikbaar is om ze op te halen. Het kabinet is aan zet om te voorkomen dat deze taferelen zich ook in Nederland gaan voordoen. Hoewel in demissionair Den Haag van alles wordt besproken én besloten, wordt over het onderwerp arbeidsmarkt op dit moment vooral veel gezwegen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu