‘Kip-zonder-ei-probleem’ bij opladen e-trucks

Commentaar

De transportsector staat voor een onmogelijke opgave. Binnen drie jaar hebben de eerste steden zero-emissiezones ingevoerd, terwijl afgelopen week duidelijk werd dat distributiecentra in Noord-Brabant en Limburg de komende jaren niet hoeven te rekenen op een zware stroomaansluiting. Ook in de andere provincies is het stroomnet ‘zo goed als vol’, waardoor het onmogelijk is om laadpleinen voor vrachtauto’s te maken.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Kip-zonder-ei-probleem’ bij opladen e-trucks | NT

‘Kip-zonder-ei-probleem’ bij opladen e-trucks

Commentaar

De transportsector staat voor een onmogelijke opgave. Binnen drie jaar hebben de eerste steden zero-emissiezones ingevoerd, terwijl afgelopen week duidelijk werd dat distributiecentra in Noord-Brabant en Limburg de komende jaren niet hoeven te rekenen op een zware stroomaansluiting. Ook in de andere provincies is het stroomnet ‘zo goed als vol’, waardoor het onmogelijk is om laadpleinen voor vrachtauto’s te maken.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu