Gelijk werk, gelijk loon (commentaar)

Detachering truckers

Het kabinet stuurde onlangs na lang wachten het wetsvoorstel naar de Tweede Kamer waarmee de nieuwe detacheringsregels voor vrachtwagenchauffeurs ook in ons land worden omgezet in wetgeving. Daarmee moet het principe ‘gelijk werk, gelijk loon’, dat de kern vormt van dit onderdeel van het EU-Mobiliteitspakket, ook hier gaan gelden. De vraag is of dat gaat lukken.

truckers, vrachtwagen, Pools

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Gelijk werk, gelijk loon (commentaar) | NT

Gelijk werk, gelijk loon (commentaar)

Detachering truckers

Het kabinet stuurde onlangs na lang wachten het wetsvoorstel naar de Tweede Kamer waarmee de nieuwe detacheringsregels voor vrachtwagenchauffeurs ook in ons land worden omgezet in wetgeving. Daarmee moet het principe ‘gelijk werk, gelijk loon’, dat de kern vormt van dit onderdeel van het EU-Mobiliteitspakket, ook hier gaan gelden. De vraag is of dat gaat lukken.

truckers, vrachtwagen, Pools

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu