Hete Hongaarse aardappel

Commentaar

De Hoge Raad kwam vrijdag met zijn langverwachte oordeel in de zaak van FNV tegen Van den Bosch. Het is inmiddels de zoveelste uitspraak in deze kwestie, die ook nu weer wordt terugverwezen naar een andere rechter. Na acht jaar procederen staat dus nog altijd niet vast of de bulkvervoerder uit Erp nu wel of niet tegen de regels heeft gehandeld door in Hongarije een constructie op te tuigen om buitenlandse chauffeurs in dienst te nemen. Dat is tekenend voor de onduidelijkheid van de regels en de complexiteit in deze zaak.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Hete Hongaarse aardappel | NT

Hete Hongaarse aardappel

Commentaar

De Hoge Raad kwam vrijdag met zijn langverwachte oordeel in de zaak van FNV tegen Van den Bosch. Het is inmiddels de zoveelste uitspraak in deze kwestie, die ook nu weer wordt terugverwezen naar een andere rechter. Na acht jaar procederen staat dus nog altijd niet vast of de bulkvervoerder uit Erp nu wel of niet tegen de regels heeft gehandeld door in Hongarije een constructie op te tuigen om buitenlandse chauffeurs in dienst te nemen. Dat is tekenend voor de onduidelijkheid van de regels en de complexiteit in deze zaak.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen