Afspraak is afspraak bij terminal-cao’s

Commentaar

Het is even slikken voor de Rotterdamse containerterminals, een structurele loonsverhoging van bijna 17%. Dat is veruit de hoogste loonsverbetering in de haven van de afgelopen decennia en misschien wel de grootste in de naoorlogse geschiedenis.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Afspraak is afspraak bij terminal-cao’s | NT

Afspraak is afspraak bij terminal-cao’s

Commentaar

Het is even slikken voor de Rotterdamse containerterminals, een structurele loonsverhoging van bijna 17%. Dat is veruit de hoogste loonsverbetering in de haven van de afgelopen decennia en misschien wel de grootste in de naoorlogse geschiedenis.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu