Onbetrouwbaar spoor helpt niet bij modal shift

Commentaar

Na jarenlang gesteggel over de veiligheid van de blusvoorzieningen in de Rotterdamse haven zou het op 1 januari dan eindelijk zo ver zijn. Op die datum moesten de permanente blusvoorzieningen op vijf emplacementen in de Rotterdamse haven zijn gerealiseerd. Vlak vóór die deadline kreeg de sector echter te horen dat dit op emplacement Pernis niet is gelukt. Hoe kan het dat ProRail nog altijd geen orde op zaken heeft kunnen stellen?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onbetrouwbaar spoor helpt niet bij modal shift | NT

Onbetrouwbaar spoor helpt niet bij modal shift

Commentaar

Na jarenlang gesteggel over de veiligheid van de blusvoorzieningen in de Rotterdamse haven zou het op 1 januari dan eindelijk zo ver zijn. Op die datum moesten de permanente blusvoorzieningen op vijf emplacementen in de Rotterdamse haven zijn gerealiseerd. Vlak vóór die deadline kreeg de sector echter te horen dat dit op emplacement Pernis niet is gelukt. Hoe kan het dat ProRail nog altijd geen orde op zaken heeft kunnen stellen?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen