Brandweer zonder plan bij e-truck is geen geruststelling

Commentaar

Overheid en industrie moeten aan de bak om de veiligheid van e-trucks te garanderen. Op dit moment weet de brandweer nog niet precies hoe te handelen bij een brandincident: de bestaande dompelbakken voor elektrische personenauto’s bieden geen oplossing. Het risico bestaat dat een ongeluk de komende jaren leidt tot dezelfde reactie als bij de Stint.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Brandweer zonder plan bij e-truck is geen geruststelling | NT

Brandweer zonder plan bij e-truck is geen geruststelling

Commentaar

Overheid en industrie moeten aan de bak om de veiligheid van e-trucks te garanderen. Op dit moment weet de brandweer nog niet precies hoe te handelen bij een brandincident: de bestaande dompelbakken voor elektrische personenauto’s bieden geen oplossing. Het risico bestaat dat een ongeluk de komende jaren leidt tot dezelfde reactie als bij de Stint.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu