Een koele zomer met hoge looneisen

Commentaar

Economische barometers geven een behoorlijk wisselend beeld voor dit jaar. Het ene cijfer zegt dat we afstevenen op een forse recessie, de andere analist verwacht een ‘terugkeer naar normaal’. Toch zal de economie dit jaar in elk scenario afkoelen door de stijgende rente, en dat zal ook de logistiek gaan merken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Een koele zomer met hoge looneisen | NT

Een koele zomer met hoge looneisen

Commentaar

Economische barometers geven een behoorlijk wisselend beeld voor dit jaar. Het ene cijfer zegt dat we afstevenen op een forse recessie, de andere analist verwacht een ‘terugkeer naar normaal’. Toch zal de economie dit jaar in elk scenario afkoelen door de stijgende rente, en dat zal ook de logistiek gaan merken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen