Uitblijven toestanden zoals in Grafenhausen mag een wonder heten

Commentaar

Nog altijd is er geen oplossing voor de stakende truckers in Grafenhausen. De chauffeurs bivakkeren al weken op de parkeerplaats langs de Duitse snelweg in afwachting van hun loon. Juist deze week kwam ook het nieuws dat de Europese Commissie Nederland voor de rechter daagt om wetgeving voor de arbeidsomstandigheden van hier gedetacheerde chauffeurs af te dwingen. Politiek Den Haag maakt daar tot nu toe geen enkele haast mee. Dat is kwalijk, want toestanden zoals in Grafenhausen liggen ook hier op de loer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Uitblijven toestanden zoals in Grafenhausen mag een wonder heten | NT

Uitblijven toestanden zoals in Grafenhausen mag een wonder heten

Commentaar

Nog altijd is er geen oplossing voor de stakende truckers in Grafenhausen. De chauffeurs bivakkeren al weken op de parkeerplaats langs de Duitse snelweg in afwachting van hun loon. Juist deze week kwam ook het nieuws dat de Europese Commissie Nederland voor de rechter daagt om wetgeving voor de arbeidsomstandigheden van hier gedetacheerde chauffeurs af te dwingen. Politiek Den Haag maakt daar tot nu toe geen enkele haast mee. Dat is kwalijk, want toestanden zoals in Grafenhausen liggen ook hier op de loer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen