Aanbod groene stroom bepaalt straks capaciteit transportsector

Commentaar

De logistieke sector is volop bezig om wegen te bewandelen naar de verduurzaming. Er wordt door tal van bedrijven gereden of geëxperimenteerd met batterij-elektrische aandrijving, waterstof-elektrisch, biofuels, e-fuels, en noem maar op. Maar waar de keuze ook op valt, de beschikbaarheid van voldoende energie is bij elke oplossing een groot probleem. Als het kabinet zich daar onvoldoende voor inzet, dreigt het scenario dat voor échte duurzaamheid het aantal transportbewegingen fors omlaag gebracht zal moeten worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Aanbod groene stroom bepaalt straks capaciteit transportsector | NT

Aanbod groene stroom bepaalt straks capaciteit transportsector

Commentaar

De logistieke sector is volop bezig om wegen te bewandelen naar de verduurzaming. Er wordt door tal van bedrijven gereden of geëxperimenteerd met batterij-elektrische aandrijving, waterstof-elektrisch, biofuels, e-fuels, en noem maar op. Maar waar de keuze ook op valt, de beschikbaarheid van voldoende energie is bij elke oplossing een groot probleem. Als het kabinet zich daar onvoldoende voor inzet, dreigt het scenario dat voor échte duurzaamheid het aantal transportbewegingen fors omlaag gebracht zal moeten worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen