Een onzeker logistiek jaar met een beter werkklimaat

Commentaar

De onzekerheid in de logistieke sector groeit. Het ladingaanbod neemt al maanden af en financiële onzekerheden nemen toe. Waar de winstverwachtingen tot voor kort nog hooggespannen waren, schroeven de eerste logistieke dienstverleners hun verwachte resultaten voor 2023 inmiddels terug.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Een onzeker logistiek jaar met een beter werkklimaat | NT

Een onzeker logistiek jaar met een beter werkklimaat

Commentaar

De onzekerheid in de logistieke sector groeit. Het ladingaanbod neemt al maanden af en financiële onzekerheden nemen toe. Waar de winstverwachtingen tot voor kort nog hooggespannen waren, schroeven de eerste logistieke dienstverleners hun verwachte resultaten voor 2023 inmiddels terug.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu