Porthos is kiezen tussen stikstof en CO2

Commentaar

Wat is belangrijker voor de Rotterdamse atmosfeer? Besparing van 160 ton stikstof of van 2,5 miljoen ton CO2? Volgens de Raad van State weegt het tweede op tegen het eerste, dus mag de aanleg van CO2-opslagproject Porthos doorgang vinden. Dit tot grote opluchting van de Rotterdamse industrie en tot afgrijzen van de milieulobby. Toch sloeg milieuclub MOB de plank mis met zijn juridische verzet.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Porthos is kiezen tussen stikstof en CO2 | NT

Porthos is kiezen tussen stikstof en CO2

Commentaar

Wat is belangrijker voor de Rotterdamse atmosfeer? Besparing van 160 ton stikstof of van 2,5 miljoen ton CO2? Volgens de Raad van State weegt het tweede op tegen het eerste, dus mag de aanleg van CO2-opslagproject Porthos doorgang vinden. Dit tot grote opluchting van de Rotterdamse industrie en tot afgrijzen van de milieulobby. Toch sloeg milieuclub MOB de plank mis met zijn juridische verzet.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu