Kabinet moet uitglijder e-trucksubsidie goedmaken

Commentaar

Je mag verwachten dat er harde woorden zijn gevallen op het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat na het debacle met het ophogen van de e-trucksubsidie AanZET. Of liever gezegd, het toch niet ophogen van het plafond voor deze regeling, want de verdubbeling van het budget kwam er bij nader inzien niet. Hopelijk kunnen we de aanvankelijke belofte van extra geld beschouwen als een voorproefje van wat er op Prinsjesdag alsnog aankomt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet moet uitglijder e-trucksubsidie goedmaken | NT

Kabinet moet uitglijder e-trucksubsidie goedmaken

Commentaar

Je mag verwachten dat er harde woorden zijn gevallen op het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat na het debacle met het ophogen van de e-trucksubsidie AanZET. Of liever gezegd, het toch niet ophogen van het plafond voor deze regeling, want de verdubbeling van het budget kwam er bij nader inzien niet. Hopelijk kunnen we de aanvankelijke belofte van extra geld beschouwen als een voorproefje van wat er op Prinsjesdag alsnog aankomt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu