Coalitie wil loonsteun terug als coronamaatregelen langer duren

NOW-regeling

Als de coronamaatregelen – zoals nu wordt verwacht – langer dan drie weken duren, dan moeten bedrijven volgens de coalitiepartijen ook een beroep kunnen doen op loonsteun van de overheid. VVD, D66, CDA en ChristenUnie bepleiten de terugkeer van de zogenoemde NOW-regeling tijdens een debat over het economisch steunpakket op woensdag, bevestigen partijen na berichtgeving door de NOS.

tweede kamer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Coalitie wil loonsteun terug als coronamaatregelen langer duren | NT

Coalitie wil loonsteun terug als coronamaatregelen langer duren

NOW-regeling

Als de coronamaatregelen – zoals nu wordt verwacht – langer dan drie weken duren, dan moeten bedrijven volgens de coalitiepartijen ook een beroep kunnen doen op loonsteun van de overheid. VVD, D66, CDA en ChristenUnie bepleiten de terugkeer van de zogenoemde NOW-regeling tijdens een debat over het economisch steunpakket op woensdag, bevestigen partijen na berichtgeving door de NOS.

tweede kamer

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu