CEO-debat Ports of Antwerpen, Rotterdam, Zeebrugge en Amsterdam (Vlaams-Nederlandse Havendagen)

replay

De CEO’s van de grootste havens met elkaar in gesprek over de diverse onderwerpen uit de havennota’s. Aan de hand van verschillende stellingen geven de CEO’s hun visie. Waar vinden de havens elkaar? Met: Allard Castelein, CEO Port of Rotterdam (foto) – Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp – Tom Hautekiet, Port of Zeebrugge – Koen Overtoom, Port of Amsterdam.

CEO-debat Ports of Antwerpen, Rotterdam, Zeebrugge en Amsterdam (Vlaams-Nederlandse Havendagen) | NT

CEO-debat Ports of Antwerpen, Rotterdam, Zeebrugge en Amsterdam (Vlaams-Nederlandse Havendagen)

replay

De CEO’s van de grootste havens met elkaar in gesprek over de diverse onderwerpen uit de havennota’s. Aan de hand van verschillende stellingen geven de CEO’s hun visie. Waar vinden de havens elkaar? Met: Allard Castelein, CEO Port of Rotterdam (foto) – Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp – Tom Hautekiet, Port of Zeebrugge – Koen Overtoom, Port of Amsterdam.