Europese Commissie en DG Move tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

Replay

Hoe kijkt de Europese Commissie naar de havens? Op welke manier ondersteunen de diverse Europese projecten de samenwerking in de havens? We kijken naar samenwerking op punten als: TEN-T, Fit For 55 en de Green Deal. Met: Daniël Mes, lid Kabinet Frans Timmermans en Magda Kopczynska, director DG Move.

Europese Commissie en DG Move tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

Europese Commissie en DG Move tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

Replay

Hoe kijkt de Europese Commissie naar de havens? Op welke manier ondersteunen de diverse Europese projecten de samenwerking in de havens? We kijken naar samenwerking op punten als: TEN-T, Fit For 55 en de Green Deal. Met: Daniël Mes, lid Kabinet Frans Timmermans en Magda Kopczynska, director DG Move.