Caroline Nagtegaal (EP) en Bruno Georges (CCR) tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Verduurzaming van de binnenvaart staat hoog op de agenda van de EU. Dat is mede te danken aan lid van het Europees Parlement, Caroline Nagtegaal. Zij schreef onlangs een binnenvaartrapport waarin ze pleit voor meer vervoer over water. We hierover in gesprek met: Caroline Nagtegaal, lid Europees Parlement en Bruno Georges, Secretaris-Generaal CCR.

Caroline Nagtegaal (EP) en Bruno Georges (CCR) tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen | NT

Caroline Nagtegaal (EP) en Bruno Georges (CCR) tijdens Vlaams-Nederlandse Havendagen

replay

Verduurzaming van de binnenvaart staat hoog op de agenda van de EU. Dat is mede te danken aan lid van het Europees Parlement, Caroline Nagtegaal. Zij schreef onlangs een binnenvaartrapport waarin ze pleit voor meer vervoer over water. We hierover in gesprek met: Caroline Nagtegaal, lid Europees Parlement en Bruno Georges, Secretaris-Generaal CCR.