Klacht OR APMTR tegen FNV

Containerconflict

Een meerderheid van de leden van de ondernemingsraad van APM Terminals Rotterdam (APMTR) heeft een klacht ingediend tegen FNV Havens bij het Federatiebestuur van de vakcentrale.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Reacties

Gezien het feit dat Dhr Castelein vorige week in Den Haag een mooi pleidooi heeft gehouden dat onze haven te duur aan het worden is, kunnen we een spelletje ver plassen of egotrippen niet gebruiken. Goed om te zien dat de FNV hier laat zien dat zij eigenbelang voorop stellen aan die van haar leden en enige discussie onderling tussen de OR en haar werkgevers niet accepteren / tolereren, het bewijs dat vakbonden in deze setting niet meer anno 2016 zijn!

Geplaatst door: Mark Jansen op
Klacht OR APMTR tegen FNV | NT

Klacht OR APMTR tegen FNV

Containerconflict

Een meerderheid van de leden van de ondernemingsraad van APM Terminals Rotterdam (APMTR) heeft een klacht ingediend tegen FNV Havens bij het Federatiebestuur van de vakcentrale.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Reacties

Gezien het feit dat Dhr Castelein vorige week in Den Haag een mooi pleidooi heeft gehouden dat onze haven te duur aan het worden is, kunnen we een spelletje ver plassen of egotrippen niet gebruiken. Goed om te zien dat de FNV hier laat zien dat zij eigenbelang voorop stellen aan die van haar leden en enige discussie onderling tussen de OR en haar werkgevers niet accepteren / tolereren, het bewijs dat vakbonden in deze setting niet meer anno 2016 zijn!

Geplaatst door: Mark Jansen op