Nieuwe radartoren op Maasvlakte 2

innovatie

De Tweede Maasvlakte krijgt deze week een hagelnieuwe, zeventig meter hoge radartoren. Het roestige gevaarte gaat in drie kant-en-klare stukken vanaf de werf van Hollandia per megatransport naar het uiterste puntje van de Rotterdamse haven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe radartoren op Maasvlakte 2 | NT

Nieuwe radartoren op Maasvlakte 2

innovatie

De Tweede Maasvlakte krijgt deze week een hagelnieuwe, zeventig meter hoge radartoren. Het roestige gevaarte gaat in drie kant-en-klare stukken vanaf de werf van Hollandia per megatransport naar het uiterste puntje van de Rotterdamse haven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu