Planningssysteem Nextlogic in laatste testfase

Congestie

Nextlogic, het initiatief van de Rotterdamse haven voor het verbeteren van de afhandeling van de containerbinnenvaart, krijgt steeds meer vorm. Inmiddels hebben elf bedrijven toegezegd om zich dit jaar aan te sluiten bij het systeem. Samen vertegenwoordigen zij zo’n 40% van het marktvolume. 

Kramer Binnenvaart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Planningssysteem Nextlogic in laatste testfase | NT

Planningssysteem Nextlogic in laatste testfase

Congestie

Nextlogic, het initiatief van de Rotterdamse haven voor het verbeteren van de afhandeling van de containerbinnenvaart, krijgt steeds meer vorm. Inmiddels hebben elf bedrijven toegezegd om zich dit jaar aan te sluiten bij het systeem. Samen vertegenwoordigen zij zo’n 40% van het marktvolume. 

Kramer Binnenvaart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen