Deltalinqs: ‘Rotterdam loopt niet te hard met klimaatbeleid’

interview

Steven Lak is als voorzitter van zowel Evofenedex als van de Rotterdamse havenondernemersvereniging Deltalinqs een van de meest invloedrijke figuren van logistiek Nederland. Naar zijn traditionele Nieuwjaarsspeech in die laatste rol wordt elk jaar met veel belangstelling uitgekeken. Nieuwsblad Transport zoomt in op een aantal thema’s die hij de revue liet passeren.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Reacties

Ik begrijp nu van Steven Lak dat werkgevers aan de cao tafel uit hun nek lullen als werkgevers vragen om een lagere loonstijging want dat geeft meer werkzekerheid. Werknemers investeren niet volgens Lak.

Geplaatst door: Niek Stam op
Deltalinqs: ‘Rotterdam loopt niet te hard met klimaatbeleid’ | NT

Deltalinqs: ‘Rotterdam loopt niet te hard met klimaatbeleid’

interview

Steven Lak is als voorzitter van zowel Evofenedex als van de Rotterdamse havenondernemersvereniging Deltalinqs een van de meest invloedrijke figuren van logistiek Nederland. Naar zijn traditionele Nieuwjaarsspeech in die laatste rol wordt elk jaar met veel belangstelling uitgekeken. Nieuwsblad Transport zoomt in op een aantal thema’s die hij de revue liet passeren.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Reacties

Ik begrijp nu van Steven Lak dat werkgevers aan de cao tafel uit hun nek lullen als werkgevers vragen om een lagere loonstijging want dat geeft meer werkzekerheid. Werknemers investeren niet volgens Lak.

Geplaatst door: Niek Stam op