‘Rotterdamse haven nog geen innovatie hotspot, wel verbetering’

Haven Innovatie Barometer

Bedrijven in de Rotterdamse haven scoren hoger op het gebied van innovatie ten opzichte van twee jaar geleden, terwijl op landelijk niveau de scores juist afnamen. ‘Dat maakt de haven nog steeds geen innovatiehotspot, maar toont wel duidelijk verbetering aan’, meldt de nieuwe editie van de Haven Innovatie Barometer.

Aeroview, HIB Persbericht.beeld.1, haven, Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Rotterdamse haven nog geen innovatie hotspot, wel verbetering’ | NT

‘Rotterdamse haven nog geen innovatie hotspot, wel verbetering’

Haven Innovatie Barometer

Bedrijven in de Rotterdamse haven scoren hoger op het gebied van innovatie ten opzichte van twee jaar geleden, terwijl op landelijk niveau de scores juist afnamen. ‘Dat maakt de haven nog steeds geen innovatiehotspot, maar toont wel duidelijk verbetering aan’, meldt de nieuwe editie van de Haven Innovatie Barometer.

Aeroview, HIB Persbericht.beeld.1, haven, Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu