Man overleden op in quarantaine geplaatst schip in Waalhaven

besmettingsgevaar

Update 11 apr – Op een in quarantaine geplaatst schip in de Waalhaven is een overleden bemanningslid aangetroffen. Inmiddels is duidelijk geworden dat niet het coronavirus, maar ‘een natuurlijke oorzaak’ de reden van zijn overlijden is, hoewel de bemanning al wel geruime tijd in quarantaine is geplaatst omdat een deel van hen symptomen van covid-19 vertoont.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Man overleden op in quarantaine geplaatst schip in Waalhaven | NT

Man overleden op in quarantaine geplaatst schip in Waalhaven

besmettingsgevaar

Update 11 apr – Op een in quarantaine geplaatst schip in de Waalhaven is een overleden bemanningslid aangetroffen. Inmiddels is duidelijk geworden dat niet het coronavirus, maar ‘een natuurlijke oorzaak’ de reden van zijn overlijden is, hoewel de bemanning al wel geruime tijd in quarantaine is geplaatst omdat een deel van hen symptomen van covid-19 vertoont.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu