‘Moerdijk krijgt echt reusachtige dc’s, maar geen e-commerce’

Interview

Na ruim tien jaar is de kogel door de kerk. Er mag een Logistiek Park Moerdijk gebouwd gaan worden. Met het opkopen van vijf boerderijen sprong Moerdijk deze herfst over de laatste horde, die van de stikstofrechten. En nu? Gaan de heipalen voor het Logistiek Park Moerdijk meteen de grond in? Ferdinand van den Oever, directeur van Port of Moerdijk, ligt een tipje van de sluier op.

Ferdinand van den Oever

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Moerdijk krijgt echt reusachtige dc’s, maar geen e-commerce’ | NT

‘Moerdijk krijgt echt reusachtige dc’s, maar geen e-commerce’

Interview

Na ruim tien jaar is de kogel door de kerk. Er mag een Logistiek Park Moerdijk gebouwd gaan worden. Met het opkopen van vijf boerderijen sprong Moerdijk deze herfst over de laatste horde, die van de stikstofrechten. En nu? Gaan de heipalen voor het Logistiek Park Moerdijk meteen de grond in? Ferdinand van den Oever, directeur van Port of Moerdijk, ligt een tipje van de sluier op.

Ferdinand van den Oever

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding