Helft miljardenproject Ineos in Antwerpse haven wordt uitgesteld

Startdatum onbekend

Chemiebedrijf Ineos stelt de helft van miljardeninvestering Project One uit. Het project bestaat grofweg uit twee delen: een ethaaninstallatie en een propyleeninstallatie. De bouw van de laatste wordt voorlopig uitgesteld. Het uitstel wordt bevestigd door zowel Ineos zelf als het Havenbedrijf Antwerpen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Helft miljardenproject Ineos in Antwerpse haven wordt uitgesteld | NT

Helft miljardenproject Ineos in Antwerpse haven wordt uitgesteld

Startdatum onbekend

Chemiebedrijf Ineos stelt de helft van miljardeninvestering Project One uit. Het project bestaat grofweg uit twee delen: een ethaaninstallatie en een propyleeninstallatie. De bouw van de laatste wordt voorlopig uitgesteld. Het uitstel wordt bevestigd door zowel Ineos zelf als het Havenbedrijf Antwerpen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu